Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Convidada pel Base Olèrdola, una delegació de l’equip italià del Fermo ha estat al nostre municipi

Entre nens i adults, la delegació italiana la formaven 74 persones. Els equips alevins i infantils van disputar partits dimecres i divendres, dins dels actes de la Festa Major de Moja
Base Olèrdola i Fermo compartien sopar de germanor divendres
Base Olèrdola i Fermo compartien sopar de germanor divendres

dimarts 31 juliol 2012

 

Per segon any consecutiu, una delegació de l’equip italià del Fermo s’ha desplaçat fins al nostre municipi per passar uns dies de convivència, convidat pel Base Olèrdola. La delegació italiana la formaven, entre adults i nens, fins a 74 persones.  Els equips aleví i infantil van disputar partits dins dels actes de la Festa Major de Moja, el dimecres i el divendres. En aquest darrer cas, enfrontant-se també al Torrelles a més de jugar contra el Base Olèrdola.

Com a cloenda de l’estada, a les instal·lacions del Celler Cooperatiu de Moja, Base Olèrdola i Fermo van compartir un sopar de germanor. Allà, el president del Fermo, Donatello Recchi, ens explicava que per a ells era molt positiva l’experiència esportiva i turística que obtenien amb un intercanvi com aquest.

La relació de germanor de els dues institucions s’ha anat afermant fins el punt que , al camp del Fermo i de manera permanent, hi llueix la bandera del Base Olèrdola.

Els infants de categoria aleví estaven allotjats en famílies dels Base Olèrdola. Els infantils van dormir aquests dies a l’alberg de Joventut de Vilafranca.

El Coordinador del Base Olèrdola, Octavi Ripoll, també qualificava com a positiva l’experiència per la convivència i ens explicava que aquest any no han pogut anar a Fermo, com així havien planificat, en bona part a causa de la crisi.

Intercanvis com els que es van mantenint amb el Fermo ve a ser un exemple del treball ben fet que del Base Olèrdola, un club que en 15 anys ha passat d’un equip a tenir-ne els 21 actuals, tal i com recordava Octavi Ripoll.

Després de sopar al Celler Cooperatiu, forces membres de la Delegació del Fermo van acostar-se fins a la plaça de l’Església i van poder seguir part de l’espectacle que van oferir els Diables de Moja divendres per Festa Major. L’endemà dissabte ja tornaven cap a Itàlia.

 

 

Document Actions