Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Convocada sessió extraordinària de ple de l’Ajuntament d’Olèrdola per aquest divendres

Es preveu l’aprovació de dues modificacions de pressupost, finançades amb romanent de tresoreria, que sumen gairebé 1’2 milions

dimecres 10 abril 2019

 

Dues són les modificacions de pressupost que es sotmeten aquest divendres, a dos quarts de 8 del vespre, a la consideració del ple de l’Ajuntament d’Olèrdola en sessió extraordinària. Una per valor de 538.000 €, inclou com a partida més destacada la reserva de  150.000 € per a la compra al Bisbat dels terrenys del camp de futbol de Sant Pere Molanta i el seu entorn. L’altra modificació, per valor de 655.000 €, agrupa inversions sostenibles entre les quals s'hi troben les rehabilitacions dels pous d’aigua de Moja i de Sant Miquel d’Olèrdola, així com l’adequació de les rotondes del municipi, el camí del barri de Can Farran a Sant Pere Molanta, la inversió en els reductors de velocitat distribuïts per tot el municipi i la pavimentació del carrer Manel Crespo de Sant Pere Molanta.

Les dues modificacions es financen amb romanent de tresoreria per a despeses generals i suposen injectar 1.193.000 € al pressupost de l’Ajuntament d’Olèrdola d’aquest 2019.

Un altre dels punts inclosos en l’ordre del dia és la modificació de la Relació de Llocs de Treball i l’adhesió al CONGIAC, com a forma de gestió directa associada del servei públic de subministrament d’aigua.

Document Actions