Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Convocada sessió informativa del nou sistema de recollida porta a porta per als disseminats, barriades i masies

Serà la sisena i darrera de les xerrades. Es farà dimecres 15 de juny, a les 20.00h, al Local Rossend Montané de Sant Miquel d’Olèrdola

dimecres 08 juny 2022

Des d’aquest dijous, 9 de juny, s’aniran succeint les convocatòries de sessions informatives específiques per a cada nucli del municipi amb la voluntat d’ exposar a la ciutadania d’Olèrdola els detalls del nou sistema de recollida porta a porta. A les 5 sessions ja anunciades cal sumar-hi una sisena, destinada als veïns i veïnes de disseminats, barriades i masies. Aquesta sessió s’ha convocat pel proper dimecres 15 de juny, a les 20.00h, al Local Rossend Montané de Sant Miquel d’Olèrdola.

Posteriorment a la xerrada informativa els veïns de disseminats, barriades i masies podran  recollir els cubells i materials informatius al lloc més proper al seu habitatge o al que els hi sigui més còmode.

En cas de dubte es podrà trucar al número d’atenció a l’usuari, el  93 891 16 22.

Inici el 5 de juliol

El 5 de juliol començarà a Olèrdola un nou sistema de recollida de deixalles: el model porta a porta de quatre fraccions (orgànica, paper i cartró, envasos i rebuig) amb la incorporació de la tecnologia SMART. Aquest nou sistema consistirà a deixar els residus, prèviament seleccionats a casa, davant del portal del vostre domicili utilitzant els cubells amb TAG (xip) destinats per a cada fracció, segons un calendari establert.

En aquest nou sistema també es preveuen àrees tancades amb control d’accés destinades a un ús excepcional i puntual per aquelles situacions en les que, per horaris, no es puguin deixar els cubells els dies de recollida fixats.

Per iniciar aquest sistema, els dies previs a la primera recollida es retiraran tots els contenidors dels carrers a excepció dels contenidors de vidre que es reubicaran i aquesta fracció es recollirà de manera habitual.

Amb aquest canvi  es busca millorar els percentatges de recollida selectiva i així complir amb els objectius que marca la Unió Europea. L’objectiu conjunt és el d’arribar al 75% de selecció de residus

Document Actions