Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Convocada sessió informativa sobre la instal·lació d’una granja de gallines ecològiques

La reunió per exposar aquest projecte, promogut per Mas Albornà, es farà a les 20.00h de dijous dia 20 a La Xarxa

dijous 13 novembre 2014

La Fundació Privada Mas Albornà ha sol·licitat a l’Ajuntament d’Olèrdola llicència urbanística per la instal·lació d’una explotació de gallines ecològiques, prop del nucli urbà de Moja. Estaria situada a la parcel·la 6 del polígon 16 del cadastre de rústica d’Olèrdola, prop de la carretera que uneix Moja amb Daltmar.

El projecte bàsic presentat davant de l’Ajuntament preveu dues naus que allotjarien les gallines, amb un espai exterior. També es preveu un centre de visites, així com un espai de granja experimental que es pretén desenvolupar a través d’un conveni d’investigació amb la Facultat de Veterinària de la UAB, Universitat Autònoma de Barcelona.

Donades les característiques del projecte plantejat, que es preveu iniciar a mitjans de 2015, s’ha cregut oportú organitzar una sessió informativa per a les persones i veïns que puguin estar interessats. Aquesta sessió anirà a càrrec de la mateixa Fundació Privada Mas Albornà, i tindrà lloc el proper dijous 20 de novembre, al Centre Cívic La Xarxa de Moja, a les 20:00 h.

Per qualsevol consulta o aclariment, les persones interessades es poden posar en contacte amb els serveis tècnics de l’Ajuntament, trucant al telèfon 93 890 35 02.

 

Document Actions