Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Convocada sessió ordinària de ple de l’Ajuntament d’Olèrdola per dimarts

Es preveu la presa de possessió de Juan Alberto Moreno com a regidor del PDeCAT i l’aprovació de les bases reguladores de les subvencions a entitats

divendres 25 gener 2019

 

La presa de possessió com a nou regidor del PDeCAT de  Juan Alberto Moreno  és un dels punts de l’ordre del dia inclosos en la sessió ordinària de ple de l’Ajuntament d’Olèrdola, convocada per dimarts de la setmana que ve, 29 de gener, a dos quarts de 8 de la tarda. En el ple també es preveu procedir a l’aprovació de la xifra oficial de població del padró i a aprovar la modificació dels estatuts de la Mancomunitat Penedès Garraf.

Una de les propostes d’acord rellevants que es tractaran en el plenari serà l’aprovació del Pla Estratègic de Subvencions 2019 i de les bases que regulen per aquest any la concessió de subvencions en cultura, esports i matèria social.

En el ple també es contempla aprovar una modificació del pressupost per a complir amb les mesures de retribucions en l’àmbit del sector públic. Com és habitual, el ple finalitzarà amb l’apartat d’informacions de les diferents regidors i l’aparat de precs i preguntes.

Document Actions