Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Convocada vaga indefinida a partir de dimarts en la recollida de residus urbans

La Mancomunitat informa que continuen obertes les negociacions entre els treballadors i l'empresa concessionària

divendres 23 març 2018

redacció/Mancomunitat

El comitè d'empresa de Fomento de Construcciones y Contratas (FCC), concessionària de la recollida de residus urbans per encàrrec de la Mancomunitat Penedès-Garraf, ha anunciat una convocatòria de vaga indefinida a partir de la setmana vinent.

Des de la Mancomunitat informen que a hores d’ara s’està a l’espera de l’evolució de les negociacions entre el comitè de treballadors i l’empresa concessionària, que continuen obertes, i que la institució ha presentat la petició de serveis mínims al Departament de Treball. En aquest punt, també s’està a l’espera de que la Generalitat aprovi el decret que estableixi els serveis mínims.

Com a fet destacable, i fruit de l’acte de mediació entre Departament de treball, comitè de vaga i FCC, assenyala la Mancomunitat que la data d’inici de l’aturada s’ha endarrerit fins a dimarts 27 de març.

En tot moment la Mancomunitat "ha mantingut una comunicació continuada amb els Alcaldes i Alcaldesses del territori, per tal d’informar-los de l’evolució dels esdeveniments".

En cas de que finalment la vaga sigui una realitat, des de la Mancomunitat s'apel·la "a la col·laboració ciutadana" i es recoman "seguir els canals de comunicació de cada ajuntament on s’anirà informant de la situació en cada moment".

Document Actions