Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Convocades dues places de paleta i una d’especialista instal·lador per a la Brigada municipal d’Olèrdola

D’altra banda, l’Ajuntament informa que per a cobrir la substitució de la tècnica de medi ambient i la plaça d’educadora social es poden presentar les sol·licituds fins el 15 de maig

dimarts 07 maig 2019

 

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament d’Olèrdola, reunida en sessió extraordinària el 24 de d’abril, aprovava la convocatòria i les Bases específiques que han de regir la selecció, mitjançant concurs-oposició, de dues places de paleta i d’una plaça de manteniment i neteja Peó 2, especialista instal·lador. Les tres places estan  adscrites a la Brigada Municipal, es convoquen amb caràcter laboral fix, i la convocatòria també comporta la constitució d’una borsa de treball per a cobrir les substitucions i vacants que es puguin produir a l’Ajuntament d’Olèrdola en aquestes tres places.

El termini per presentar sol·licituds comença l’endemà de la publicació de les bases en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona i finalitzarà als 20 dies naturals comptats a partir de l’endemà de la darrera publicació als diaris oficials.

D’altra banda, l’Ajuntament d’Olèrdola informa que les bases per a cobrir la plaça d’educadora social i la substitució de la tècnica de medi ambient es van publicar al BOBP el passat 23 d’abril i al DOGC el dia 25. Per a presentar la sol·licitud en aquestes dues places el termini finalitza el proper dimecres 15 de maig.

 

Les bases es poden consultar en l'apartat d'oferta pública d'ocupació de la web de l'Ajuntament d'Olèrdola

Document Actions