Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Convocades reunions per exposar el pas a plataforma única de carrers de Sant Pere Molanta, Sant Miquel i Moja

Les reunions es faran la setmana que ve i la convocatòria es limita als veïns dels carrers directament afectats per les obres
Lucas Ramírez, alcalde d'Olèrdola, exposava la convocatòria de les reunions en una entrevista a la ràdio municipal
Lucas Ramírez, alcalde d'Olèrdola, exposava la convocatòria de les reunions en una entrevista a la ràdio municipal

dijous 10 juny 2021

L’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, ha confirmat que la setmana que ve tindran lloc reunions veïnals a Sant Pere Molanta, Sant Miquel d’Olèrdola i a Moja per exposar els projectes d’accessibilitat en els nuclis dels tres pobles principals del municipi. Recordem que la principal característica d’aquesta actuació és el pas a plataforma única de carrers. En les reunions hi estan convocats a participar-hi els veïns dels carrers directament afectats.

A Sant Pere Molanta, la convocatòria s’ha programat per dimarts 15 de juny, a les 19.30h, al Centre Cívic Gatzara. Hi estan cridats a participar-hi veïns dels carrers Sant Roc, Milà i Fontanals i Sant Ramon. La carta de convocatòria personalitzada s’ha fet arribar als veïns a través dels guàrdies municipals.

A Sant Miquel la reunió tindrà lloc al local Rossend Montané, el dimecres 16 de juny, a les 20.00h. Hi estan cridats a participar-hi veïns dels carrers Plana Rodona, Josep Tarradellas i Moreneta i plaça Sant Jordi.

A Moja s’han convocat dues reunions, al Local Nou. El dijous 17 de juny la convocatòria s’adreça als veïns dels carrers Sant Jaume, Bon Aire, Sant Macari i Lluís Companys, així com els de les places Tedèum i de l’Església. Divendres 18 estan convocats els veïns dels carrers Mercaders, Santa Maria, Carrerada i plaça Major. Les dues reunions a Moja es programen a les 19.30h.

Lucas Ramírez resumia que les reunions permetran presentar als veïns “més directament afectats per les obres” els projectes treballats d’accessibilitat.(àudio)

Les reunions no són obertes al conjunt de la població, per bé que l’alcalde apuntava que properament es farien convocatòries públiques sense limitar l’assistència.(àudio)

Amb els contactes veïnals, l’Ajuntament pretén recollir inquietuds a la vegada que s’exposa la necessitat d’unificar criteris a l’hora d’executar el pas de carrers a plataforma única en diferents pobles del municipi.(àudio)

L’alcalde avançava que la previsió és que es compti com un projecte executiu pel mes de setembre, procedint-se ja l’any que ve a l’inici de les obres.

Document Actions