Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Convocat a Olèrdola un taller d’estratègia familiar en l’ús més segur d’Internet

L’organitza l’Ajuntament i s’ha programat dimarts 10 de març, a les 18:00h, al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta

dimecres 25 febrer 2015

Internet està cada cop més present en les nostres vides. El seu ús quotidià possibilita oportunitats d’oci i de coneixement, però també genera dubtes. Per a tractar-los de forma dinàmica, l’Ajuntament d’Olèrdola convoca un taller d’estratègia familiar sobre l’ús més segur d’Internet. Es farà dimecres 10 de març, a les 6 de la tarda, al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta. Miriam Mulinari, tècnica de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, explicava que es vol oferir a les famílies una trobada pràctica amb casos concrets. (àudio)

La xerrada s’adreça de manera específica a pares i mares amb fills i filles de 3 a 16 anys, però està oberta a tothom. (àudio)

Durant la sessió es preveuen tractar temes com la e-reputació, la navegació en entorns de seguretat, els sistemes de control parental, la configuració de privacitat a les xarxes socials o bé com evitar continguts ofensius i assetjaments a la xarxa. La sessió del proper dia 10 de març es convoca a Sant Pere Molanta després d’haver-se fet a Moja una altra sessió sobre educació, adreçada a les famílies. (àudio)

L’acte és gratuït i per confirmar assistència caldrà comunicar-ho al telèfon de l’Ajuntament, al 93 890 35 02 o bé al correu electrònic mulinaripm@gmail.com abans del 6 de març.

Escolta l'entrevista a Miriam Mulinari, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions