Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Convocat el 1r concurs de comparses i de disfresses individuals a Sant Miquel pel 17 de febrer

L’organitza el Grup de Carnaval Tots per Un i les inscripcions per les comparses estan obertes fins diumenge

dijous 19 gener 2017

El grup de Carnaval Tots per Un, amb seu a Sant Miquel d’Olèrdola, es mostra molt actiu desplegant iniciatives que puguin situar el poble dins del calendari de les cites del Carnaval al Penedès. L’any passat van organitzar la 1a Rua de Carnaval de Sant Miquel, però les dificultats de gestionar-la i de fer-la compatible amb altres compromisos en un calendari molt atapeït de rues ha provocat que el grup canviés de plantejament i optés per un altre format de festa de Carnaval. I així neix el 1r Gran Concurs de Comparses i Concurs Individual de Disfresses de Sant Miquel, que es preveu celebrar a l’interior del Local Rossend Montané el proper divendres 17 de febrer, a partir de les 11 de la nit.

Xavier Arnabat, president del grup Tots per Un, explicava que aquesta 2017 havien desestimat tornar a organitzar la Rua i havien decidit promoure aquest concurs, amb vocació comarcal.(àudio)

Les inscripcions en la categoria de comparses resten obertes fins diumenge. Les sol·licituds es poden formalitzar a través del correu electrònic totsperun@gmail.com. Per participar en aquest apartat de comparses, cal que el grup que s’inscrigui tingui un mínim de 15 integrants. En el cas de disfresses individuals, el màxim és de 2 participants per proposta. La inscripció en aquesta modalitat estarà oberta fins a 30 minuts abans de l’inici del concurs el proper 17 de febrer.

En la categoria de comparses s’han fixat tres premis econòmics. El 1r de 150 euros, el 2n de 100€ i el tercer rebrà 50€. En la categoria de disfresses individuals, només hi haurà un premi: 2 nits per a 5 persones a la casa rural La Caseta de Sant Pere Molanta. Xavier Arnabat explicava que estaven rebent molt bona resposta i ja portaven 8 inscripcions de comparses concretades, de les 15 amb les que han fixat el límit de grups participants.(àudio)

Enguany les dates principals de Carnaval arriben el primer cap de setmana de març. El propòsit de Tots per Un en triar el 17 de febrer per a fer el concurs és el de situar a Sant Miquel com a cita fixa del calendari del Penedès per Carnaval, optant per ubicar el concurs en el primer divendres d’activitat carnavalesca. (àudio)

La nit inclourà ball de Carnaval amb dj NiV3K i al local s’oferirà servei de barra amb entrepans i begudes.

Escolta l'entrevista a Xavier Arnabat, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions