Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Convocat el XVIII Concurs de Fotografia dels Parcs del Garraf, d´Olèrdola i del Foix

Una de les modalitats està dedicada a la Festa Major del Parc, convocada al castell d´Olèrdola
Els treballs es poden presentar fins el 16 de novembre
Els treballs es poden presentar fins el 16 de novembre

dilluns 24 setembre 2012

La bellesa singular dels paratges dels parcs del Garraf, d'Olèrdola i del Foix convida els amants de la fotografia a sortir amb els estris a punt per captar els matisos dels paisatges, les llums i els contrastos. El programa Viu el parc convida als aficionats a la fotografia presentar les seves imatges al XVIII Concurs de Fotografia que organitza conjuntament amb el Grup de Fotografia Experimental de Castelldefels

Les bases que regulen el concurs inclouen l’establiment de dues modalitats temàtiques. Una dedicada a qualsevol aspecte del Parc del Garraf, del parc d'Olèrdola i del Parc del Foix.
Un altres tornarà a premiar instantànies dels actes de la Festa Major del Parc que se celebrarà el diumenge 4 de novembre al castell d'Olèrdola.
El concurs és obert a qualsevol persona afeccionada a la fotografia i s'hi podran presentar fins a un màxim de cinc fotografies.

Les fotografies es podran presentar en qualsevol procediment i el seu format és lliure, però han d'anar muntades sobre una cartolina blanca o negra de 30x40 cm i amb un gruix no superior a 2mm.

Les obres es presentaran o s'enviaran dins d'un sobre, abans de les 20 h del dia 16 de novembre del 2012 a l'Ajuntament de Castelldefels, Regidoria de Cultura, plaça de l'Església, s/n. 08860 Castelldefels. En el sobre, hi haurà de dir: XVIII Concurs de Fotografia dels Parcs del Garraf, d'Olèrdola i del Foix,2012 i al dors de cada fotografia presentada es farà constar el títol de la fotografia, el nom, els cognoms, l'adreça i els telèfons de l'autor i de l'entitat fotogràfica a la qual pertany, si és que en forma part d'alguna, i el correu electrònic.

El veredicte i lliurament de premis es farà públic el divendres 30 de novembre del 2012, a les 20.30 hores, a l'Espai Ramon Fernández Jurado de la Biblioteca Central de Castelldefels, coincidint amb la inauguració de l'exposició.

Per a la primera modalitat (qualsevol aspecte del Parc del Garraf, del Parc d'Olèrdola i del Parc del Foix), s'estableixen els premis següents: un primer premi de 250 euros, un segon premi de 100 euros i un tercer premi de 75 euros.

Per a la segona modalitat (qualsevol instantània dels actes de la Festa Major del Parc), s'estableix un primer premi de 150 euros i un segon premi de 75 euros. Per tant, l'import total dels premis serà de 650 euros.

La Diputació de Barcelona tindrà dret a publicar i reproduir les fotografies guanyadores. L'organització es reserva el dret de publicar un catàleg i exposar una selecció de les fotografies presentades en els llocs que consideri d'interès, però, en acabat, les fotografies no premiades es retornaran als autors, no abans del final de novembre del 2013. Qualsevol aspecte imprevist serà resolt per l'organització.

Document Actions