Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Convocat per aquest dissabte al matí un taller de seguiment de caixes niu al Conjunt Monumental

L’activitat començarà a les 10 del matí, és gratuïta i oberta a tots els públics

divendres 20 maig 2016

Fa gairebé dos mesos, en una activitat de natura programada al Conjunt Monumental d’Olèrdola, es van instal·lar caixes nius. Per tal de comprovar i documentar els pollets d’ocells que s’hagin pogut instal·lar en aquests caixes, aquest dissabte al matí s’ha convocat un taller de seguiment. Serà a partir de les 10 del matí, és gratuït i es preveu que l’activitat tingui una durada de 3 hores. Xavier Fernández, informador del Conjunt Monumental d’ Olèrdola, explicava que l’activitat de seguiment d’aquest dissabte dóna continuïtat a l’activitat prèvia feta d’instal·lar primer les caixes niu.(àudio)

Tot  i que és molt probable que les caixes hagin estat utilitzades pels ocells per fer-hi niu, no es té la certesa absoluta. El taller de dissabte permetrà comprovar si ha estat així.(àudio)

L’activitat és oberta a tothom i no requereix d’inscripció prèvia. Aquest taller s’emmarca dins de les activitats de natura que per tercer any es convoquen al Conjunt Monumental d’Olèrdola.(àudio)

L’acte s’ha convocat dins del Dia Europeu dels Parcs. Per més informació es pot consultar la web del Museu d’Arqueologia de Catalunya: www.mac.cat/seus/olerdola

Escolta l'entrevista a Xavier Fernández, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions