Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Convocat per aquest divendres a la tarda el ple d’organització de l’Ajuntament d’Olèrdola

Inclou la creació de la Junta de Govern Local,nomenar representants als òrgans col·legiats i establir les retribucions i indemnitzacions als regidors

dijous 11 juliol 2019

La sessió extraordinària de ple de l’Ajuntament, dedicada a l’organització de la corporació per aquest mandat municipal, s’ha convocat aquest divendres 12 de juliol a les 7 de la tarda. Inclou la creació de la Junta de Govern Local, establir la periodicitat de les sessions de ple  municipal, així com la previsió d’aprovar la delegació de competències del ple a la Junta de Govern Local.

Altres punts inclosos en l’ordre del dia són la creació de la comissió informativa per a tractar els assumptes dels plens, el nomenament dels representants de la corporació als òrgans col·legiats i l’establiment de les retribucions i de les indemnitzacions als regidors. Durant el ple d’aquest divendres també es preveu determinar les característiques i retribució del personal eventual, així com donar compte del decret d’alcaldia que defineix les funcions que assumeixen els 6 membres de l’equip de govern.

Document Actions