Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Convocat per dilluns a Sant Pere Molanta el ple ordinari de l’Ajuntament d’Olèrdola

S’ha programat a les 19.30h, al Centre Cívic Gatzara

dijous 30 gener 2020

 

El  proper ple de l’Ajuntament d’Olèrdola, convocat per dilluns a les 19.30h, se celebrarà al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta. La novetat de l’emplaçament de la sessió ve motivada per les obres de reforma de l’edifici de l’Ajuntament. Mentre durin els treballs, les sessions seran itinerants i es faran de manera rotativa en un dels 5 nuclis principals d’Olèrdola, començant aquest dilluns 3 de febrer per Sant Pere Molanta.

Més enllà de la novetat del lloc on es realitzarà aquesta sessió ordinària de ple, el contingut de l’ordre del dia inclou temes rellevants. Entre els destacats hi ha la previsió d’aprovar-se les bases reguladores de les subvencions en cultura, esports i matèria social. Vinculat a aquest punt, també es preveu aprovar el Pla Estratègic de Subvencions per a l’any 2020-2023.

El ple també contempla aprovar l’aplicació del decret llei en matèria de retribucions en l’àmbit del sector públic, així com aprovar la convocatòria per a l’elecció del Jutge/essa de Pau substitut del Jutjat de Pau d’Olèrdola per al període 2020-2024.  Durant la sessió també s’aprovarà la xifra oficial de població , a 1 de gener de 2019. Un altre dels acords previstos serà el d’adherir-se al CONGIAC, mentre que en l’apartat de mocions es traslladen al ple dues propostes. Una presentada per ERC, rebutjant la resolució de la Junta Electoral Central respecte el president de la Generalitat, Quim Torra, i l’eurodiputat Oriol Junqueras; i l’altra, presentada pel PSC-Units, per a fer front a la despoblació , l’envelliment i la manca d’oportunitats en el medi rural.

Com és habitual en les sessions de caràcter ordinari, el ple finalitzarà amb l’apartat d’informacions de les diferents regidories i el torn de precs i preguntes.

Document Actions