Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Convocat per dilluns el primer ple ordinari d’aquest mandat municipal a l’Ajuntament d’Olèrdola

Es preveu aprovar una modificació de pressupost que inclou ampliar la partida per a les obres de reforma de l’edifici de l’Ajuntament

divendres 02 agost 2019

La modificació del pressupost per a finançar la reforma de l’edifici de l’Ajuntament d’Olèrdola és un dels punts destacats de l’ordre del dia que es debatrà en el primer ple ordinari d’aquest mandat municipal a l’Ajuntament d’Olèrdola, en sessió prevista per dilluns de la setmana que ve a dos quarts de 8 del vespre.

La modificació inclou aprovar un suplement de 375.000 euros per a fer aquesta reforma, la qual cosa permetrà que el projecte passi a  disposar d’ una reserva superior als 623.000 €.

Un dels propòsits de la reforma és la millora de l’eficiència energètica i de les instal·lacions de l’edifici. Es preveu reorganitzar l’entrada principal, amb una sala d’espera i un espai de treball més tancat a l’OAC per serveis amb atenció personalitzada o de més confidencialitat. També es contempla estudiar el trasllat a la planta baixa de la sala de plens i els despatxos de les regidories.

Document Actions