Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Convocat per dilluns ple extraordinari per establir funcionament i organització de l’Ajuntament

Inclou la periodicitat dels plens, competències de la Junta de Govern i les retribucions i indemnitzacions a regidors

divendres 10 juliol 2015

Dilluns 13 de juliol, a dos quarts de 8 del vespre, s’ha convocat sessió extraordinària de ple de l’Ajuntament d’Olèrdola. La sessió inclou punts destacats relatius al funcionament i organització de l’Ajuntament per aquest mandat municipal. Així, es preveu aprovar la creació de la Junta de Govern Local, establir la periodicitat de les sessions del Ple Municipal i la delegació de competències del Ple a la Junta de Govern. Altres punts inclosos en l’ordre del dia són la creació de la Comissió Especial de Comptes i el nomenament de representants de la Corporació als òrgans col·legiats.

En el ple també es preveu tractar una modificació de la Plantilla i de la Relació de Llocs de Treball de l’Ajuntament. La sessió de  dilluns també contempla establir el règim de retribucions i indemnitzacions dels membres de la Corporació, així com la determinació del nombre, característiques i retribucions del personal eventual. Altres punts incorporats en l’ordre del dia del ple, dins de l’àrea d’Hisenda, comportaran el reconeixement extrajudicial de crèdits i la modificació del pressupost per suplement de crèdit finançats amb la baixa d’altres partides pressupostàries.

En el ple també es donarà compte del Decret d’Alcadia de delegació de competències de l’Alcalde als Regidors i s’exposarà l’informe trimestral de Tresoreria i Intervenció.

Consulta la convocatòria del ple municipal, en format pdf, clicant aquí

Document Actions