Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Convocat per dimarts l’acte de lliurament de premis del concurs literari de Sant Jordi

En el certamen hi han participat 25 autors de totes les edats

divendres 29 abril 2016

A causa del dol oficial decretat al municipi fins dimecres per la mort de l’exalcalde Ramon Batlle, l’acte de lliurament de premis del primer concurs literari de Sant Jordi que convoca el Servei de Biblioteca Oberta d’Olèrdola es va haver d’ajornar aquest dimarts 26 d’abril. L’acte s’ha traslladat a dimarts 3 de maig, a les 6 de la tarda, a l’Ajuntament d’Olèrdola. Verònica Torrents, bibliotecària del servei de Biblioteca Oberta d’Olèrdola, es mostrava satisfeta per la participació registrada, amb 25 autors de totes les edats que han tractat temàtiques diverses des de gèneres diferents. (àudio)

El premi té dues categories. Una d’infantil, per a menors de 15 anys,  i una d’adults a partir dels 15. Els premis que rebran els guanyadors es mantindran com a sorpresa fins el mateix acte de lliurament.  Verònica Torrents sí que avança que tots els participants rebran un record per la seva implicació en aquesta primera edició del certamen. (àudio)

Després de la positiva experiència d’aquest 2016, des del servei de Biblioteca Oberta s’espera poder seguir programant en els propers anys noves edicions del concurs literari.(àudio)

L’acte de lliurament de premis es tancarà amb un refrigeri pels assistents. L’acte preveu comptar amb l’assistència del regidor d’ensenyament, Pere Sadurní, i de l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez.

Escolta l'entrevista a Verònica Torrents, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions