Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Convocat per dimarts ple de l’Ajuntament d’Olèrdola

Serà a partir de les 19.30h i es podrà seguir en directe per Youtube

divendres 29 gener 2021

Per dimarts de la setmana que ve, 2 de febrer, s’ha convocat sessió ordinària de ple de l’Ajuntament d’Olèrdola. El ple s’ha convocat a les 19.30h i se celebrarà de manera telemàtica. L’ordre del dia inclou la primera modificació del pressupost de 2021 per garantir l’increment retributiu que s’aplica als treballadors de l’Ajuntament, d’acord amb el que estableix la llei de pressupostos de l’Estat.

En el ple també es preveu aprovar una modificació d’estatuts del Consorci per a la Gestió Integral d’Aigües de Catalunya (CONGIAC). L’alcalde, Lucas Ramírez, posa de relleu que amb la modificació es reforça aquest consorci que gestiona el servei d’aigua i es garanteix “que tots els ajuntaments que en formen part tinguin el mateix pes”.(àudio)

En el ple també es preveu procedir a la rectificació d’un error aritmètic contingut en el conveni de compra dels terrenys del camp de futbol de Sant Pere Molanta, aprovat per unanimitat en el ple del passat 17 de novembre.

En l’apartat de mocions, ERC, Junts per Olèrdola i la regidora no adscrita, Marta Mestre, presenten una proposta per evitar la degradació dels espais agraris i forestals degut a la instal·lació de plantes fotovoltaiques i parcs eòlics a la comarca.
Com és habitual en un ple ordinari, la sessió finalitzarà amb el torn d’informacions de les regidories i l’apartat de precs i preguntes.

El ple es podrà seguir en directe a través del Canal de Youtube del consorci Localret

Document Actions