Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Convocat ple de l’Ajuntament d’Olèrdola per dimarts 31 de juliol

El ple preveu modificar la plantilla per incorporar la gestió directa dels Serveis Socials

divendres 27 juliol 2018

Dimarts 31 de juliol s’ha convocat a les 19:30h sessió ordinària de ple de l’Ajuntament d’Olèrdola. En l’ordre del dia s’inclou l’aprovació de la convocatòria pública per a l’elecció del jutge/essa de Pau d’Olèrdola, pel període 2018-22. També es preveu modificar l’ordenança que regula el preu públic per a la utilització de béns municipals. En l’apartat de recursos humans , es preveu aprovar l’aplicació al personal de l’Ajuntament del que preveu la llei de pressupostos de l’Estat per a les retribucions dels treballadors d’administracions públiques aquest 2018.

En aquesta sessió de ple també es preveu procedir a modificar la plantilla de l’Ajuntament i la seva Relació de Llocs de treball, per a incorporar la gestió dels serveis socials amb treballadors/es que depenguin directament de l’Ajuntament i reclassificar el lloc d’enginyer.

En el ple també es preveu aprovar el compte general de la corporació corresponent a l’exercici de l’any 2017 i aprovar l’adhesió al Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. Un altre dels acords que es preveuen adoptar és el d’adherir-se al Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès.

En l’ordre del dia hi figura una única moció, presentada per ApO-CP, dedicada a l’accés a habitatges amb preus justos i estables.

Com és habitual, el ple finalitzarà amb l’apartat d’informacions de les regidories i amb el torn de precs i preguntes.

Document Actions