Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Convocat ple de l’Ajuntament d’Olèrdola per dimarts a les 19:30h

La modificació del pressupost i la licitació de la zona esportiva de Daltmar, entre els punts de l’ordre del dia

divendres 24 març 2017

Dimarts de la setmana que ve, 28 de març, s’ha convocat sessió ordinària de ple de l’Ajuntament d’Olèrdola a les 19:30h. En l’ordre del dia es recull la previsió de modificar el pressupost d’aquest 2017, per valor de més de 2 milions d’euros, aplicant romanent de tresoreria per a despeses generals. Un altre dels punts destacats que tractarà el plenari és la licitació de la concessió d’ús privatiu de la zona esportiva de Daltmar, que inclou les pistes, piscina i servei de bar.

En el ple també es preveu aprovar un conveni de col·laboració entre el Síndic de Greuges de Catalunya i l’Ajuntament d’Olèrdola i donar compte de diferents expedients i decrets d’alcaldia, incloent la liquidació del pressupost de 2016.

En l’apartat de mocions, el tres grups municipals presenten conjuntament un text relatiu al dia internacional de les dones. També amb l’acord de les tres formacions s’aprovarà l’adhesió al Pacte Nacional pel Referèndum.

CiU i ApO proposen una moció de suport a la concessió de la Creu de Sant Jordi a la Residència Inglada Via, mentre que el grup de CiU trasllada al ple una moció en suport a la campanya “Casa nostra és casa vostra”. En el ple també es tractarà una moció en relació a la sentència del Tribunal Constitucional relativa a l’impost sobre l’increment del valor dels terrenys de naturalesa urbana.

Com és habitual, el ple finalitzarà amb l’apartat d’informacions de les diferents regidories i el torn de precs i preguntes.

Document Actions