Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Convocat un sorteig entre els qui publiquin a Instagram imatges relacionades amb les seus del Museu d’Arqueologia durant aquest estiu

Les fotografies es podran enviar fins el 15 de setembre

divendres 19 juliol 2019

 

El Museu d’Arqueologia de Catalunya convoca un sorteig de premis entre els qui publiquin aquest estiu a Instagram fotografies relacionades amb les seus del Museu. Per participar en el sorteig cal ser major de 18 anys i cal publicar fotografies vinculades amb el Museu i la temporada d’estiu, etiquetada amb el hastag #macestiu però també afegir-hi el hashtag corresponent a la seu a la qual fa referència la imatge, ja sigui Empúries, Girona, Olèrdola, Ullastret o Barcelona.

L’equip del MAC revisarà cada foto rebuda i descartarà del concurs les fotografies que no siguin rellevants, que no compleixin amb la qualitat mínima, que puguin ser desagradables o ofensives.

Les fotografies es podran enviar fins el 15 de setembre.Es sortejaran 5 premis, un per cada seu del MAC i per les fotografies etiquetades amb el hashtag de la seu corresponent. El premi per als 5 guanyadors és un MACTIKET per a dues persones. El Mactiket és un passaport que et permet accedir a tots els museus i jaciments que integren el Museu d’Arqueologia de Catalunya, gaudint d’interessants descomptes i avantatges.

Tota la informació es pot trobar a la web de la seu d'Olèrdola del MAC

Document Actions