Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Convocatòria d’ajuts per a propietaris que tinguin o vulguin llogar un habitatge

La finalitat és facilitar l ’obtenció de la documentació per l’arrendament, assoliment de condicions d’habitabilitat, millora, conservació, reparació i neteja de l’habitatge

dimarts 27 octubre 2020

 

Per tercer any consecutiu, el Consell Comarcal de l’Alt Penedès ha aprovat una convocatòria d’ajuts per a propietaris que tinguin o vulguin llogar un habitatge i tinguin habitatges buits.

L ’Objecte de les subvencions és concedir ajuts a persones, jurídiques o físiques, propietàries o assimilades, d ’habitatges ubicats a municipis de l ’Alt Penedès, en la seva qualitat de persona arrendadora, amb la finalitat de facilitar l ’obtenció de la documentació necessària per l’arrendament, assoliment de condicions d’habitabilitat, millora, conservació, reparació i neteja de l’habitatge, amb la condició que l’habitatge tingui un acord per llogar o hagi estat arrendat mitjançant la Borsa de Lloguer del Servei Comarcal d ’Habitatge.

Poden optar a les subvencions les persones propietàries o qui tingui dret a disposar (usufructuari/ària, etc.) amb condició de persones físiques o jurídiques, d ’un habitatge destinat a residència habitual per part dels seus arrendataris

El termini de presentació de sol·licituds serà de 26 d ’octubre al 15 de novembre de 2020, ambdós inclosos. No s ’acceptarà cap sol·licitud fora de termini.

 Lloc de presentació:

  1. a) Telemàticament a través d ’internet al portal web del Consell Comarcal de l ’Alt Penedès (www.ccapenedes.cat ) a l ’apartat de “Tràmits i Gestions / Ciutadania / Habitatge ” amb certificat digital.
  2. b) Presencialment a l ’Oficina d ’Atenció Ciutadana del Consell Comarcal de l ’Alt Penedès al carrer Hermenegild Clascar 1 -3 de Vilafranca del Penedès. Cal sol·licitar CITA PRÈVIA pel Servei d ’Habitatge a través del portal web del Consell Comarcal (www.ccapenedes.cat/cita -previa) o bé per telèfon al 938.900.000.

 

Es pot accedit a tota la documentació a https://tramits.ccapenedes.cat/Ciutadania/DetallTramit.aspx?IdTema=32&IdTramit=447

 

MÉS INFORMACIÓ:

93 890 00 00 ext 465 i 464

lloguer@ccapenedes.cat

 

Document Actions