Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Convocatòria Patge Reial i Cavalcada de Reis 2022

Crida oberta fins el 12 de desembre per a les persones interessades en ajudar en tasques de preparació i organització de les cavalcades d’Olèrdola

dimarts 30 novembre 2021

 

Ja s'acosten les dates de Nadal i des de les entitats d'Olèrdola estan començant  a preparar l'arribada del patge i la cavalcada de reis.

Des de l'Associació Cavalcada de Reis d'Olèrdola es busquen voluntaris adults per ajudar en tasques de preparació i organització en els diferents pobles. S’encarregaran de Can Trabal, Sant Pere Molanta i Sant Miquel d'Olèrdola.  Totes les persones interessades poden enviar un correu electrònic a cavalcada.reis.olerdola@gmail.com fins el 12 de desembre.

De la seva banda, des de l’Ateneu Mogenc cerquen nois i noies a partir de 13 anys per fer de patges en la comitiva del Patge i S.S.M.M els reis d’Orient, així com també  adults perquè  ajudin amb les tasques organitzatives prèvies i els dies dels actes. L’Ateneu assumiria la comitiva de Daltmar i la de Moja. Totes les persones voluntàries poden enviar un correu electrònic a ateneumogenc@gmail.com , també fins el 12 de desembre.

Document Actions