Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 1a Trobada Automobilística Moja-Daltmar reunirà a cotxes clàssics i de competició

La trobada s’ha programat pel proper diumenge 12 de maig i les inscripcions ja estan obertes

dijous 11 abril 2013

La passió pel motor d’un grup de veïns de Daltmar i les ganes d’oferir una activitat atractiva són l’origen de la 1a Trobada Automobilística Moja –Daltmar, programada pel proper diumenge 12 de maig. L’organització d’aquesta novetat dins del calendari de propostes que acull Olèrdola  va a càrrec de l’Associació Cultural de Daltmar i un dels seus promotors és Joan Mercader, expilot de ral.lis i veí d’aquest nucli del municipi.

Mercader explica que en aquesta trobada es donaran cita tant cotxes clàssics com vehicles que competeixen en ral·lis.(àudio)

La Trobada no és una cursa competitiva. Els cotxes participants seran avaluats per les seves característiques i bellesa, tal i com indica Joan Mercader. (àduio)

El diumenge 12 de maig, a partir de les 8 del matí, els cotxes participants s’aniran concentrant a la rambla Catalunya de Moja. A tres quarts de 10 del matí es preveu donar la sortida al primer vehicle per a que pugui completar el recorregut  fins a Daltmar. A tres quarts d’onze es preveu l’arribada a Daltmar del darrer participant, per continuar després la Trobada amb un esmorzar de germanor i l’entrega de trofeus de cada categoria.(àudio)

Les inscripcions estan obertes fins el proper 6 de maig i tenen un preu de 15 euros, incloent la participació en el tram d’exhibició, l’esmorzar de germanor i el record commemoratiu. Per rebre més informació, les persones poden adreçar-se al Buda –bar de Daltmar, escriure un correu electrònic a l’adreça associaciodaltmar@gmail.com o bé obtenir el reglament i la fitxa d’inscripció en aquesta web municipal.

Escolta l'entrevista a Joan Mercader, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Podeu descarregar-vos aquí el  REGLAMENT DE LA TROBADA i el FULL D'INSCRIPCIÓ

Document Actions