Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Crida a les parelles d’Olèrdola que aquest any fan les seves Noces d’Or

L’Ajuntament demana a les parelles que compleixin 50 anys de casades, i vulguin ser homenatjades, que ho comuniquin als Casals d’Avis o a l’Ajuntament. L’acte d’homenatge es farà el 6 de maig, durant la Festa de la Gent Gran
Imatge de l'homenatge fet durant la Festa de la Gent Gran d'Olèrdola el maig de l'any passat
Imatge de l'homenatge fet durant la Festa de la Gent Gran d'Olèrdola el maig de l'any passat

dilluns 06 març 2023

Un dels continguts de la 6a  edició de la Festa de la Gent Gran d’Olèrdola, programada pel proper dissabte 6 de maig al Local Nou de Moja, serà  retre un homenatge a les parelles residents al municipi que facin 50 anys de casades aquest 2023.

L’Ajuntament demana a les parelles que compleixin les seves Noces d’Or  i vulguin rebre l’homenatge, que ho comuniquin als Casals d’Avis o a l’Ajuntament, aportant una fotocòpia del llibre de família. Imma Ferret, dinamitzadora de gent gran de l’Ajuntament d’Olèrdola, recordava que els continguts de la Festa i la data van ser tractats en una reunió recent que mantenien les juntes dels tres casals d’avis del municipi amb l’Ajuntament. Un d’aquests continguts de nou és l’homenatge a les parelles que compleixen les seves Noces d’Or.(àudio)

Per facilitar al màxim l’assistència, hi haurà servei de bus des dels nuclis per desplaçar a qui ho necessiti fins al Local Nou de Moja. (àudio)

La trobada de la gent gran d’Olèrdola podria incloure també reconeixements a “gent gran amb mèrit del municipi”, a proposta dels casals d’avis.

La Festa de la Gent Gran s’iniciarà amb la benvinguda de l’alcalde, Lucas Ramírez; i de la regidora de gent gran, Anna Boada,. Després de l’homenatge a les parelles que fan 50 anys de casades s’oferirà un espectacle i s’acabarà amb un refrigeri.(àudio)

Aquelles parelles que compleixin aquest 2023 les seves Noces d’Or i vulguin rebre l’homenatge ho poden comunicar a l’Ajuntament, trucant al telèfon  93 890 35 02 en horari d’atenció al públic, o bé als mateixos casals d’avis.

 

Document Actions