Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Crida a les parelles d’Olèrdola que aquest any fan les seves Noces d’Or

L’Ajuntament demana a les parelles que compleixin 50 anys de casades, i vulguin ser homenatjades, que ho comuniquin a l’Ajuntament (93 890 35 02). L’acte d’homenatge es farà el 26 de maig, durant la 7a Festa de la Gent Gran

divendres 26 abril 2024

Amb la implicació de les associacions de gent gran del municipi, l’Ajuntament d’Olèrdola ja prepara la 7a edició de la Festa de la Gent Gran d’Olèrdola. Es viurà el proper diumenge 26 de maig al local Rossend Montané de Sant Miquel, a les 17.30h.

Un dels continguts de la programació serà oferir un homenatge a les parelles residents al municipi que facin 50 anys de casades aquest 2024.

L’Ajuntament demana a les parelles que compleixin les seves Noces d’Or, i vulguin rebre l’homenatge, que ho comuniquin a l’Ajuntament trucant al telèfon  93 890 35 02 en horari d’atenció al públic.

D’altra banda, les  inscripcions a la Festa estan obertes fins el 21 de maig. Es poden fer als casals d’avis o trucant a l’Ajuntament. L’Ajuntament oferirà un servei gratuït de bus pel desplaçament al local Rossend Montané.

Document Actions