Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Crida de CiU d’Olèrdola perquè els veïns participin en l'elaboració del seu programa electoral

Josep Sánchez Puga, el cap de llista, subratlla que CiU està sempre oberta a rebre els suggeriments dels veïns
Josep Sánchez Puga
Josep Sánchez Puga

dijous 18 desembre 2014

Amb el propòsit d’elaborar un programa que respongui a la voluntat dels veïns del municipi, CiU d’Olèrdola fa una crida perquè qui ho desitgi els hi adreci propostes perquè siguin incorporades al programa electoral que aquesta formació presentarà a les properes eleccions municipals, previstes per finals de maig de 2015. CiU vol donar l’oportunitat de participar a tothom “de forma senzilla i oberta” i és per això que han posat a disposició dels veïns una adreça de correu electrònic: ciuolerdola2015@gmail.com. També hi ha l’opció d’unir-se o consultar el grup de Facebook CIU Olèrdola. CiU ha assenyalat que estan treballant en el programa electoral, però que encara no està tancat i es comprometen a estudiar tots els suggeriments rebuts.

Josep Sánchez Puga, cap de llista de CiU a les properes eleccions municipals a Olèrdola, indica que s’han fixat el propòsit de presentar un programa electoral ajustat a les necessitats del municipi.(àudio)

Els veïns que desitgin transmetre propostes a CiU, ho poden fer també directament als seus membres. La comunicació a través del correu electrònic i facebook estarà sempre oberta.(àudio)

Des de CiU tenen propostes estudiades, que es podran ampliar o ajustar en funció de les aportacions rebudes pels veïns. Per Sánchez Puga, l’objectiu és d’elaborar un programa “creïble i factible”.(àudio)

CIU també ha comunicat que està rebent la “integració de nous membres”, fent que es combini “l’experiència dels més veterans amb la il·lusió de les noves incorporacions”.En la nota de premsa en la que s’informa d’aquest procés de recollida de propostes, CiU d’Olèrdola també aprofita per a desitjar als olerdolencs bon Nadal i un pròsper 2015.

Escolta l'entrevista a Josep Sánchez Puga, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions