Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Crida de l’Ajuntament d’Olèrdola perquè les entitats presentin candidatures al premi Rossend Montané

El premi es concedeix dins de la Trobada d’Olèrdola i distingeix a persones i entitats que hagin treballat pel municipi

dimarts 19 abril 2016

L’Ajuntament d’Olèrdola ha fet una crida a totes les entitats del municipi perquè, si ho desitgen, presentin candidatures al premi Rossend Montané. Fins ara, la tasca de proposar i escollir els guardonats es duia a terme des de la secció permanent del Consell Consultiu de cultura d’Olèrdola, ens format per membres d’entitats dels diferents nuclis d’Olèrdola.

Dins del premi Rossend Montané hi ha dues categories. L’honorífica premia a una persona que a nivell individual hagi treballat per Olèrdola. La segona de les categories premia la tasca d’una entitat.

Miriam Mulinari, tècnica de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola i coordinadora de la Trobada, indicava que es va creure oportú que aquest any es proposés a totes les entitats que facin arribar els seu noms de candidats per rebre el premi. (àudio)

A través d’un mail l’Ajuntament explica a les entitats que és molt important que les propostes de noms estiguin argumentades. També s’assenyala que segueixin criteris com el d’haver donat a conèixer el nom d’Olèrdola fora del municipi, haver organitzat actes rellevants en l’últim any o  celebrar aniversari de constitució de l’entitat. També s’assenyala que es tingui en compte la transcendència dels actes celebrats o altres qüestions que responguin a  aquest àmbit d’estima i dedicació a Olèrdola i a la seva gent.(àudio)

Les propostes es poden fer arribar a mulinaripm@gmail.com. De moment, algunes de les entitats ja han respost a la crida i han comunicat les seves propostes.(àudio)

A partir de les propostes  rebudes i de valorar els arguments que s’exposin per defensar-les, la permanent del Consell Consultiu de cultura les tindrà en consideració per escollir els guardonats.

Per fer arribar les propostes hi ha de termini fins el dimarts de la setmana que ve.

Escolta l'entrevista a Miriam Mulinari, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions