Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Crida de l’alcalde a participar dels actes de la 33a Trobada d’Olèrdola

Josep Tort destaca la implicació veïnal i el coneixement que en tenen de la festa els infants
Josep Tort, alcalde d'Olèrdola
Josep Tort, alcalde d'Olèrdola

dijous 16 maig 2013

Aquest cap de setmana Olèrdola està de trobada. Se celebra la 33a trobada al castell, amb actes ben variats pensats per afavorir la relació dels veïns dels diferents nuclis del municipi. L’alcalde, Josep Tort, en una salutació inclosa en el darrer butlletí municipal “Olèrdola Informació”, explica que la programació “es manté fidel a l’essència de trobada, amb la voluntat de cuidar la col·laboració entre els veïns i veïnes del municipi, en un espai tan privilegiat com el castell d’Olèrdola”.

En una entrevista al programa “Olèrdola Actualitat” de Canal 20-Ràdio Olèrdola , Josep Tort ha posat l’accent en la implicació de les entitats i la participació dels veïns. També es mostrava satisfet de comprovar com els infants coneixen la trobada. Així ho va poder contrastar de nou aquest mateix dimecres l’alcalde quan va coincidir amb alumnes de 3r de l’escola Circell de Moja que visitaven la ràdio. (àudio)

L’alcalde ha assenyalat que a la trobada hi ha activitat ben diversa que aconsegueix atraure a un nombrós públic en moments diferents. (àudio)

Josep Tort feia una crida a la participació de tothom i a viure plenament la festa dels olerdolencs.(àudio)

Les primeres dades que es reben indiquen que hi ha ganes de Trobada. Un exemple d’això és que en l'activitat que marca el tret de sortida de la Trobada, el XXI sopar de regidors i exregidors, es compta amb una xifra d'inscrits superior a la de l'any passat.

Escolta l'entrevista a Josep Tort, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions