Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Crida de l’alcalde a participar en la 38a Trobada d’Olèrdola

Lucas Ramírez recorda que la Trobada és la festa “de tots els olerdolencs”

dijous 17 maig 2018

L’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, ha fet una crida pública a participar en els actes de la 38a Trobada d’Olèrdola, “la festa major del municipi”. La trobada se celebra al conjunt monumental aquest cap de setmana, a partir de les  5 de la tarda de dissabte i fins diumenge al vespre.

Ramírez subratlla que la Trobada obre el cicle de festes majors al municipi i en destacava que és “punt de trobada de tots els olerdolencs”.(àudio)

En un municipi amb diversitat de nuclis dispersos, la Trobada manté el seu propòsit fundacional de fomentar el retrobament i la convivència dels veïns d’arreu d’Olèrdola en un entorn privilegiat que és emblema del municipi. Un dels moments àlgids de la trobada es viu diumenge al migdia, amb la paella popular. L’alcalde ho recordava i feia notar que són molts els veïns que es mantenen fidels a aquesta activitat d’agermanament.(àudio)

L’alcalde convidava als veïns a gaudir dels actes de la Trobada, pensats per a tots els públics.(àudio)

Lucas Ramírez tanca l’escrit de salutació de la Trobada, publicat en el darrer butlletí municipal “Olèrdola Informació”, convidant a “pujar un cop més al castell i que visqueu la Trobada com la millor recepta de la primavera, on el municipi, la germanor entre veïns, l’alegria i el gaudi siguin els ingredients indispensables”.

Escolta l'entrevista a Lucas Ramírez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions