Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Crida de l’alcalde a participar aquest cap de setmana en la 36a Trobada d'Olèrdola

Lucas Ramírez agraeix l’esforç de persones i entitats implicades en l’organització i destaca la varietat del programa
Lucas Ramírez, alcalde d'Olèrdola
Lucas Ramírez, alcalde d'Olèrdola

dijous 12 maig 2016

L’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, ha fet una crida perquè els veïns del municipi gaudeixin aquest cap de setmana de la 36a edició de la Trobada d’Olèrdola. En una salutació inclosa en el butlletí municipal “Olèrdola Informació”, l’alcalde assenyala que li fa molta il·lusió poder gaudir d’aquesta Trobada, la primera que viurà com alcalde. Ramírez recorda en el text que per a ell les trobades són molt especials i de petit esperava aquestes dates per reunir-se amb tota la colla d’amics i fer  activitats, riure i jugar. En una entrevista a l’emissora de ràdio municipal, Lucas Ramírez posava l’accent en aquesta dimensió personal que per a ell tindrà aquesta 36a Trobada.(àudio)

Ramírez ha tingut paraules de reconeixement pels fundadors de la trobada i ha assenyalat que els valors de germanor que es perseguien continuen plenament vigents.(àudio)

L’alcalde subratlla que el programa de la Trobada inclou actes variats, “per petits i grans, sempre pensats perquè tota la família hi pugui participar”. (àudio)

L’alcalde felicita i agraeix la feina feta per  totes aquelles persones i entitats “que vetllen perquè pugui ser un gran cap de setmana de germanor”. Ramírez finalitza la seva salutació engrescant als veïns “apujar al Castell, a passar-ho bé i a omplir les hores de records en aquest lloc tant emblemàtic i representatiu per tots, gaudint de la companyia de la bona gent”.

Document Actions