Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Crida oberta per portar els gegantins, els gegantons i els gegants de Moja

Els Geganters adverteixen que si no tenen noves incorporacions podrien no sortir per la Festa Major. Qui ho desitgi ho pot provar diumenge al matí durant la Trobada

dimarts 31 maig 2022

Els Geganters de Moja fan una crida pública a incorporar-se a la colla. Adverteixen que, si no es renoven els components de la colla encarregats de fer ballar les peces, existeix el risc de que els gegants de Moja no surtin ja per la Festa Major del poble, aquest mes de juliol.

La colla gestiona els gegantins Xarel·lo i Parellada, els Gegantons Romaní i Farigola, i els Gegants Ramon i Josepa. Qui desitgi provar de portar-los ho podrà fer aquest diumenge al matí, durant la Trobada d’Olèrdola, al Conjunt monumental. La colla assenyala que els gegantins els poden portar infants a partir de 5 anys; els gegantons els poden portar adolescents, mentre que per portar els gegants cal ser adult però són peces còmodes de portar i estan ben equilibrades. Les persones interessades també es poden posar en contacte amb la colla a través del telèfon 625 21 53 30

En una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, el cap de colla dels Geganters de Moja, Josep Bartolí, animava a provar l’experiència de portar els gegants.(àudio)

Neus Pla, membre de la colla gegantera, recordava que els gegantons es van elaborar a l’escola Circell de Moja fa 22 anys i els poden portar nois i noies molt joves. Els gegantins, sorgits de l’escola bressol, els poden portar infants de P5. Mentre que els gegants Ramon i Josepa són “molt manejables” i no són molt pesats.(àudio)

Des de la colla volen garantir que els gegants sortiran per Festa Major i per això es necessiten més persones a la colla. Neus Pla recordava que el Drac ja va estar anys sense sortir i volen que aquesta mateixa situació no es reprodueixi en el cas dels gegants.(àudio)

Si esteu interessades/interessats podeu contactar amb els Geganters de Moja mitjançant els correu electrònic  gegantersdemoja@gmail.com; l’Instagram @gegantersdemoja o el número de WhatsApp: 625.21.53.30.

Recordem que aquest diumenge  5 de juny, durant tot el matí, els gegantins, gegantons i gegants estaran al Castell d’Olèrdola en motiu de la Trobada d’Olèrdola i allà qui ho desitgi podrà començar a tastar l’experiència de viure amb intensitat i des de dins la participació en les festes populars.

Escolta l’entrevista a Neus Pla i Josep Basrtolí, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions