Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Crida per ampliar el grup de panderetes de Sant Pere Molanta

Durant els mesos de maig i juny els assaigs es fan els divendres, a les 19:15h, al Centre Cívic Gatzara

dijous 15 maig 2014

El grup de panderetes de Sant Pere Molanta busca nous balladors i balladores. És per això que conviden als infants que ho desitgin, a partir dels 4 anys d’edat, a assistir i participar en els assaigs setmanals que fa el grup. Els convoquen cada divendres d’aquests mesos de maig i juny, a les 19:15 h, al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta, tal i ens confirma la Yurena Cano, una de les responsables del grup de panderetes de Sant Pere Molanta.(àudio)panderetes2.JPG

El primer assaig, divendres passat dia 9, va ser molt especial. Es van repartir sorpreses i llaminadures als infants i els assistents van gaudir d’un refrigeri. L’estrena dels assaigs aquest curs arribava després d’una intensa campanya de promoció del grup, incloent cartells distribuïts al poble i informació personalitzada per a cada alumne de l’escola Rossend Montané. En la sessió de divendres es van apuntar dues nenes al grup. Per Yurena Cano, es maco que les nenes aprenguin els balls i els vagin mostrant a les fetes on hi participen.(àudio)

El grup ara el formen 14 nenes. Bona part del grup l’integren nenes que ara tenen 7 anys i que van començar a ballar amb les panderetes quan en tenien 3.(àudio)

El proper compromís del grup de panderetes de Sant Pere Molanta és la participació a la Trobada d’Olèrdola, el proper diumenge 8 de juny. També es preveu que ballin per Firamercat, el proper diumenge 29 de juny.

Escolta l'entrevista a Yurena Cano, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions