Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Curs intensiu a Moja per obtenir el títol de monitor/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil

Els curs es farà al Centre Cívic La Xarxa, del 22 de desembre al 8 de gener. Inscripcions fins el 20 de desembre a ateneumogenc@gmail.com

dimarts 13 desembre 2022

 

Aquest Nadal es farà a Moja un nou curs intensiu per a poder obtenir el títol de monitor/a. El curs l’organitza l’Ateneu Mogenc “Fem Poble” i permetrà  aconseguir el diploma i el carnet de Monitor/a d'Activitats d’Educació en el Lleure Infantil i Juvenil que atorga la Direcció General de Joventut de la Generalitat . La formació s’imparteix en modalitat intensiva entre dijous 22 de desembre i fins el diumenge 8 de gener, al Centre Cívic La Xarxa de Moja. Està adreçat a totes les edats, a partir dels 18 anys.

El curs l’impartirà l’empresa EDUCA i es compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olèrdola. Des de l’Ateneu s’ha recordat que un curs d’aquest tipus té habitualment un preu de 300 euros, però l’han pogut oferir per 240 €, 190 € en cas de ser soci de l’Ateneu. Si algú es vol inscriure, encara s’hi pot afegir enviant un correu a ateneumogenc@gmail.com. La data límit d’inscripció és el 20 de desembre.

Document Actions