Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Curs intensiu de monitor de lleure a Olèrdola aquest Nadal

El curs l’organitza l’Ateneu Mogenc al Local Rossend Montané de Sant Miquel i les inscripcions estan obertes fins el 10 de desembre

dimarts 30 novembre 2021

 

Aprofitant les vacances de Nadal, l’Ateneu Mogenc organitza un curs intensiu de monitor de lleure. Les sessions es realitzaran del 23 de desembre al 9 de gener, al local social Rossend Montané de Sant Miquel d’Olèrdola.  Durant aquests dies es realitzarà la formació en diferents horaris segons el dia, tot respectant els dies festius i les vigílies. Les places són limitades i les inscripcions es poden fer fins el divendres de la setmana que ve, 10 de desembre, a ateneumogenc@gmail.com

Per participar-hi cal ser major de 18 anys. La formació permet obtenir el títol de monitor de lleure expedit per la Generalitat. El curs l’impartirà l’Escola Educa, amb una llarga trajectòria en formació en el lleure. Des de l’Ateneu s’assenyala que es tracta d’un curs “recomanable per a tothom qui vulgui dedicar-se el lleure, amb moltes sortides professionals (esplais, cases de colònies, casals, activitats extra escolars, menjadors escolars o residències de gent gran)”

També es destaca que és “recomanat per gent jove per compaginar amb estudis, per a qui vulgui fer un canvi laboral o per gent més gran que es vulgui reincorporar al mercat laboral (després d’haver-se dedicat a la família) i per a tothom a qui li agradi dedicar el seu temps als infants entre 3 i 18 anys”. 

El curs té un preu de 235 € per persona, 185 en cas de ser soci de l’Ateneu. Des de l’Ateneu es posa l’accent en assenyalar que els preus són econòmics perquè formacions d’aquest tipus acostumen a tenir un preu de 300 €.

Document Actions