Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Taller gratuït per a gent gran sobre ús del telèfon mòbil

Es farà al Casal d’Avis de Sant Miquel, els dies 14,21 i 28 de març, de 16:30 a 19:30h. Inscripcions obertes al mateix Casal d’Avis i a l’Ajuntament

dimarts 28 febrer 2023

 

Dins de les activitats que organitza l’Ajuntament d’Olèrdola per promoure un envelliment actiu i amb l’ànim de contribuir a dinamitzar la gent gran del municipi, per aquest mes de març s’ha organitzat un taller dedicat a l’ús del telèfon mòbil. Les sessions s’han programat els dimarts 14, 21 i 28 de març, en horari de 16.30 a 19.30, a la seu del Casal d’Avis de Sant Miquel d’Olèrdola.

Els participants podran aprendre a treure-li partit al seu telèfon mòbil i a resoldre dubtes sobre ús d’aplicacions. El taller és gratuït i les inscripcions es poden fer a la mateixa seu del Casal d’Avis o a l’Ajuntament d’Olèrdola.

Imma Ferret, dinamitzadora de gent gran de l’Ajuntament d’Olèrdola, explica que el taller respon a l’interès de la gent gran de treure-li profit al seu telèfon mòbil.(àudio)

 Per fer aquesta sessió cal ser ja usuari de telèfon mòbil i tenir un coneixement inicial de les seves aplicacions. (àudio)

Aquest taller estava previst realitzar-se a Moja durant aquest mes de febrer , però es va haver d’ajornar i es preveu oferir durant el proper mes d’abril

Document Actions