Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dalia Gabrian és la primera olerdolenca nascuda aquest 2024

Va néixer el 6 de gener i és la segona filla d’un matrimoni de nacionalitat romanesa que viu a Viladellops
El regidor Marian Buta va lliurar a la família l'obsequi de benvinguda que ofereix l'Ajuntament
El regidor Marian Buta va lliurar a la família l'obsequi de benvinguda que ofereix l'Ajuntament

dijous 11 gener 2024

 

La primera olerdolenca d’aquest any 2024 va néixer a les 13 hores i 12 minuts del  dissabte 6 de gener, a l’Hospital de Vilafranca, i es diu Dalia Gabrian. És la segona filla d’un matrimoni de nacionalitat romanesa que viu al carrer Principal de Viladellops. El pare, Gabriel-Vasile Gabrian, té 39 anys d’edat i treballa de pagès a Finca Viladellops. La mare, Dana-Vasilena, té 27 anys. Ell viu a Olèrdola des de fa 20 anys i ella fa 6 anys que es va establir al municipi. La petita Dalia té una germana, la Gabriela, que està a punt de fer 4 anys i que fa I3 a l’escola Circell de Moja.

En néixer, la Dalia va pesar 2 kg i 800 grams i va medir 47’6 centímetres. El matrimoni i la nena es desplaçaven dimecres 10 de gener fins a l’edifici consistorial i allà rebien el kit de benvinguda artesanal que ofereix  l’Ajuntament als nadons acabats de néixer que són empadronats al municipi. La parella i la nena eren atesos per Marian Buta, membre de l’equip de govern que també és originari de Romania.

En una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, el pare ha explicat que la Dalia havia estat tot un “regal de Reis”. No s’esperaven que la seva segona filla es convertís en la primera nena d’Olèrdola d’aquest any. I és que la Dalia es va avançar 3 setmanes.(àudio)

Per la parella, Olèrdola i Viladellops és un molt bon lloc per viure-hi i fer créixer les seves filles. (àudio)

.De moment, no pensen en un tercer fill o filla perquè, tal i com diu el Gabriel, “amb dues filles ja està bé”.(àudio)

Escolta l’entrevista a Gabriel-Vasile Gabrian, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions