Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Daltmar buscarà les millors opcions per iniciar les obres d’urbanització

L’assemblea de la Junta de Compensació també decideix asfaltar els carrers més malmesos de la urbanització
L'assemblea va reunir a 115 propietaris
L'assemblea va reunir a 115 propietaris

dilluns 03 desembre 2012

En una reunió celebrada aquest diumenge al Local Rossend Montané de Sant Miquel, la majoria dels 115 propietaris assistents a l’assemblea de la Junta de Compensació de Daltmar han ratificat la feina feta pel Consell Rector, que ha actuat en funcions des del mes de març fins a aquesta assemblea. Un dels acords més destacats  ha estat el de delegar en el Consell la recerca de propostes detallades perquè, en la propera assemblea de la Junta de Compensació, els propietaris decideixin quin model segueixen per a fer les obres d’urbanització. Per les intervencions exposades durant l’assemblea, ja es pot anunciar que el consens no serà fàcil.

En la documentació lliurada als propietaris es recorda que l’objecte de la Junta de Compensació és “la finalització de la urbanització, instal·lació i dotacions necessàries”. Amb el seu vot favorable, l’assemblea va donar llum verda perquè el Consell Rector estudiï les opcions. En concret s’assenyala que en el 2013 es valoraran les diferents sortides que hi poden haver, quantificant-les en temps i despeses. El compromís és que en l’assemblea de 2013 es marqui una decisió sobre l’inici de les obres. Tal i com resumia Carlos Molina, president del Consell Rector, les opcions poden ser fins a tres. Realitzar les obres de manera continuada,  fer-les per fases o bé valorar què suposaria deixar el sistema de Compensació i passar al de Cooperació, possibilitat aquesta que implica que l’Ajuntament assumeixi el control però que no és d’entrada per la que treballa el Consell Rector. (àudio)

També es va deixar clar que “fins que no es comencin les obres d’urbanització, contractant una empresa amb una data de fi d’obres, no es podran construir cases”.(àudio)

Dins d’aquest punt ampli d’exposició de les tasques fetes fins ara pel Consell Rector en funcions, també es va assenyalar que es treballaria perquè l’empresa subministradora d’aigua apliqui a Daltmar unes tarifes iguals a les que tenen la resta del municipi. També es va validar que UCO, l’empresa propietària de 149 parcel·les destinades a reduir les despeses de finalització de la urbanització, passi a tenir com a consell d’administració la totalitat d’integrants de l’Associació de Propietaris. A la pràctica, el Consell Rector de la Junta de Compensació i l’Associació són les mateixes persones. La unió de les tres entitats(UCO, Associació i Junta) ha estat fruit “del diàleg, la responsabilitat i el compromís de tots els seus components amb Daltmar”.Consell Rector de la JuntaCompensació

L’assemblea també va decidir asfaltar el carrer Acàcia i l’entrada de l’Avinguda de Sant Miquel fins el carrer Roure i la seva intersecció amb el carrer Olivera. Un altre dels acords va ser realitzar l’acondicionament de les passeres que uneixen els carrers Canyelles i Olivera amb la Zona Esportiva. Carlos Molina exposa que miraran d’evitar que un cop asfaltats els carrers es tornin a reobrir per les obres d’urbanització. (àudio)

El Consell Rector va informar que s’havia creat una adreça de correu electrònic, juntadaltmar@gmail.com, per a rebre suggeriments i propostes dels propietaris. També es va explicar que es pot demanar qualsevol informació sobre l’actuació de la Junta de Compensació trucant al telèfon 607 455 330

 

Document Actions