Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Daltmar estrena dissabte la seva rua de Carnaval amb una comparsa de 86 persones

La rua sortirà a les 6 de la tarda des de la zona esportiva per acabar amb una festa al Buda bar
Un dels assaigs del grup
Un dels assaigs del grup

divendres 06 febrer 2015

Acció Cultural de Daltmar busca dinamitzar aquest nucli del nostre municipi i oferir activitats perquè els veïns i les veïnes de la urbanització s’impliquin en la seva vida cultural. Si fem cas del resultat de la crida per formar un grup de Carnaval, aquest propòsit es va assolint amb èxit. I és que fins a 86 persones de totes les edats han acabant formant part de la comparsa de Daltmar. Se la podrà veure en acció a partir de les 6 de la tarda d’aquest dissabte, en el que serà la primera rua de Carnaval organitzada a Daltmar.grupDaltmar2.jpg

Una de les responsables d’Acció Cultural de Daltmar , Jorgina Martínez, indicava que el grup va sorgir recollint una proposta de veïns. Primer eren 6 persones i s’havien fixat arribar a 15. Aconseguir les 86 que han acabat sent ha depassat les previsions més optimistes.(àudio)

Aquest dissabte, des de les 6 i fins les 8 del vespre, la rua recorrerà carrers propers a la zona d’equipaments de Daltmar. En acabar s’ha previst una festa al Buda bar.(àudio)

Durant les darreres setmanes, el grup ha preparat coreografies a la zona d’equipaments. Les disfresses ja estan a punt i també tenen gairebé enllestida la carrossa. La temàtica triada està ambientada en la natura. Elles aniran vestides de papallones i ells d’abellots.

La bona resposta obtinguda expressa les ganes que hi ha de Carnaval però, sobretot, l’empenta per fer activitats a Daltmar, tal i com valorava Jorgina Martínez.(àudio)

El grup no descarta poder participar durant els propers dies en alguna altra rua de les que es preveuen fer al municipi.

Escolta l'entrevista a Jorgina Martínez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

 

 

Document Actions