Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Daltmar ha gaudit amb participació de la seva rua de Carnaval

La implicació veïnal i l’ambient de festa refermen l’encert d’aquesta novetat
Un moment de la rua de dissabte
Un moment de la rua de dissabte

dimarts 10 febrer 2015

Transmetien ritme, alegria i ganes de passar-s’ho bé. La vuitantena de persones que dissabte a la tarda participaven en la comparsa de Carnaval de Daltmar van convertir en tot un èxit la primera rua que s’organitzava en aquest nucli del municipi. Era una experiència que ha servit per a refermar vincles veïnals i per a revalidar les ganes de seguir compartint propostes lúdiques i culturals. Gràcies a l’impuls d’Acció Cultural de Daltmar, s’oferia aquesta nova activitat que, per la resposta obtinguda, ja es pot apuntar que s’anirà mantenint en els propers anys.

Jorgina Martínez, d’Acció Cultural de Daltmar,indicava que la rua va ser seguida per més gent de la que s’esperaven. El trajecte de la rua es va escurçar per evitar les fortes pendents d’alguns dels carrers, que encara mantenien restes de la nevada de dimecres passat. (àudio)

La comparsa la integraven veïns de totes les edats, majoritàriament dones. En els dies anteriors s’havien preparat les disfresses de papallones i d’abellots que lluïen i es van assajar les coreografies que van anar desplegant en el recorregut. La comparsa aquest 2015 ja no tornarà a sortir, entre d’altres qüestions perquè l’activitat es va pensar per a oferir-la a Daltmar.(àudio)

Des d’Acció Cultural estan recollint opinions per a millorar l’activitat el proper any. Un aspecte que hauran de corregir és el subministrament elèctric per garantir que la música sona en tot moment. També es plantegen variar el recorregut per a fer-lo més lluït i accessible a tothom.(àudio)

Per arrodonir la rua, es va acabar amb una festa al Buda Bar de Daltmar.

Escolta l’entrevista a Jorgina Martínez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions