Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dàmaris Gelabert oferirà per Festa Major de Moja un concert online que es podrà seguir amb un enllaç facilitat per la Comissió de Festes

Serà aquest diumenge a les 18.00h i es podrà veure l’espectacle “Mou el cos”

divendres 24 juliol 2020

 

Dins dels actes de la Festa Major de Moja, aquest diumenge a la tarda la Comissió de Festes ha preparat un dels plats forts de la programació: un concert amb Dàmaris Gelabert.  Aplicant el model seguit en aquesta Festa Major d’oferir actes sense públic, el concert no serà presencial. S’oferirà per internet i per a seguir-lo caldrà accedir-hi a través d’un enllaç que facilita la Comissió de Festes. A les 17.40h del mateix diumemge , 20 minuts abans del concert, ja s’hi podrà accedir.

En una entrevista per Canal 20-Ràdio Olèrdola, Dàmaris Gelabert explica que serà un concert “a distància” que permetrà igualment gaudir en família de les cançons.(àudio)

Dàmaris Gelabert oferirà l’espectacle “Mou el cos”. És un concert que té “molt de moviment” i permet ballar estils variats, com el swing, el country o la polca.(àudio)

Dàmaris Gelabert és una referència al país en música per a famílies. Les seves cançons són molt utilitzades pels centres educatius, especialment en l’etapa d’educació infantil, i és un recurs habitual entre les famílies. En els darrers anys, l’elaboració de videoclips de les cançons àmpliament visionats a youtube ha fet que es disparés l’èxit de Dàmaris Gelabert. Un dels trets del seu treball és l’adaptació i actualització de peces tradicionals i la creació de cançons relacionades amb temàtiques clàssiques però des d’una perspectiva més actual. Gelabert destaca que són cançons “per créixer acompanyats de música”.(àudio)

El so del concert es podrà seguir pel servei de megafonia instal·lat per carrers del poble i a la web de la Comissió de Festes.

Escolta l’entrevista a Dàmaris Gelabert, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions