Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dàmaris Gelabert reuneix a més d’un miler de persones dissabte a la tarda en el Molanta Xics

La primer edició de la fira s’ha celebrat aquest cap de setmana a Sant Pere Molanta, combinant actuacions, parades i propostes lúdiques

dilluns 06 juny 2016

Com era de preveure, l’actuació de Dàmaris Gelabert es va convertir en el principal reclam de la primera edició de la Fira Molanta Xics, celebrada aquest cap de setmana a Sant Pere Molanta. Gelabert va reunir a més d’un miler de persones en el concert que oferia a la pista poliesportiva, repassant les cançons per aprendre que l’han popularitzat entre els més petits. Abans de l’actuació, Dàmaris Gelabert indicava que un dels missatges més importants que vol transmetre és que la música és un recurs imprescindible per aprendre.(àudio)

Les cançons de Dàmaris Gelabert són molt utilitzades pels centres educatius, especialment en l’etapa d’educació infantil, i és un recurs habitual entre les famílies. En els darrers anys, l’elaboració de vídeo –clips de les cançons àmpliament visionats a youtube ha fet que es disparés l’èxit de Dàmaris Gelabert. Un dels trets del seu treball és l’adaptació i actualització de peces tradicionals i la creació de cançons relacionades amb temàtiques clàssiques però des d’una perspectiva més actual .(àudio)

A Dàmaris Gelabert li ha encantat que es fes una festa per infants com el Molanta Xics i desitjava que la iniciativa tingués continuïtat.(àudio)

Durant el Molanta Xics va actuar Viri Virom, el dissabte al migdia; les Bruixes Burriac, el diumenge al migdia i els Paus, el diumenge a la tarda. Durant les dues jornades al carrer Wilson es van poder disposar d’espais gastronòmics, parades, la possibilitat de fer tallers, rebre classes d’un mag o pujar en una eco-atracció. A la pista es van instal·lar inflables.

Escolta l'entrevista a Dàmaris Gelabert, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions