Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dani de Lamo és el nou president del Base Olèrdola

Pren el relleu de Carles Ibàñez, que deixa la responsabilitat després de gairebé 13 anys

dimarts 18 juny 2013

Durant el sopar de cloenda del temporada, que acollia el Local Nou de Moja aquest dissabte, es va donar a conèixer que Dani de Lamo és el nou president del Base Olèrdola. Pren el relleu de Carles Ibáñez, qui ha exercit aquesta responsabilitat en els darrers 13 anys. Per motius professionals Ibáñez ha hagut de renunciar al càrrec i la Junta va acordar nomenar a Dani de Lamo, que ara passa a ser president en funcions fins que no se celebri una assemblea de socis que el ratifiqui.

El Base Olèrdola va camí dels 17 anys d’història. Ibáñez ha estat al capdavant durant tot aquest temps, per bé que en els primers anys el president formal del Base Olèrdola era el mateix alcalde d’Olèrdola, llavors en Josep Mir. De Lamo està vinculat al Base Olèrdola des de fa 15 anys i és una de les persones més conegudes al club, havent exercint tasques de delegat i assumint la gestió del bar del club. El nou president subratlla que hi ha continuïtat de Junta i mateix sistema de treball. La seva estada a les instal·lacions li permet tenir un contacte directe amb les gairebé 300 famílies del Base Olèrdola i atendre qualsevol suggeriment o dubte quan es plantegi.(àudio)

El Base Olèrdola s’ha consolidat com una entitat de qualitat, referent al Penedès en el món del futbol formatiu. L’integren 21 equips, dels quals 17 són federats. De Lamo indica que assoleixen resoldre la distribució d’horaris al camp de futbol, però necessitarien uns altres vestidors.(àudio)

Aquesta temporada el Base Olèrdola ha obtingut bons resultats, destacant el títol de l’equip Aleví A o els segons llocs de l’aleví B i de l’equip femení de categoria aleví-infantil. Amb tot, de Lamo recorda que la funció principal del Base Olèrdola és que els infants i joves s’ho passin bé i facin amics.(àudio)

La Junta del Base Olèrdola va exposar el relleu a la presidència del club davant les 240 persones que aquest dissabte van participar al Local Nou de Moja en el sopar de cloenda de temporada del club.

Escolta l'entrevista a Dani de Lamo, realitzada pel programa "Canal Esportiu" de Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions