Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Darrera’”Hora del conte” del curs escolar aquest dilluns i dimarts

S’explicarà "La flor de la Pirena", d’Assumpció Ferrer, i el clàssic "Hansel i Gretel"

dilluns 02 juny 2014

El servei de biblioteca oberta que ofereix l’Ajuntament d’Olèrdola a les escoles de Sant Pere Molanta i Moja ha programat per aquesta setmana la darrera sessió de l’”Hora del conte” d’aquest curs escolar. Per cloure aquestes sessions del curs 2013-14, dilluns a la tarda a Sant Pere Molanta i dimarts a Moja, s’ha preparat un programa doble. La mestra Assumpció Ferrer explicarà el conte “La flor de la Pirena”, escrit per ella mateixa. També es podrà seguir la representació amb titelles del conte clàssic “Hansel i Gretel”. El conte es representarà seguint un enregistrament produït a Canal 20-Ràdio Olèrdola. La veu del narrador és d’Armand Beneyto Sanz; Armand Beneyto Albero posa les veus del pare i de Hansel. Montse Andreu interpreta les veus de Gretel i de la madrastra i Aurora Hernández li posa la veu a la bruixa.

Isabel Castillo, una de les treballadores de l’Ajuntament que realitza el servei de biblioteca, explica que aquesta darrera sessió es dedica al gust i l’olfacte.(àudio)

En acabar les dues sessions s’ha preparat una sorpresa relacionada amb el gust. (àudio)

La sessió començarà a la biblioteca de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta el dilluns a les 16.15. L’endemà dimarts l’hora del conte començarà a rodar a les 17:00 a la biblioteca de l’escola Circell de Moja.

Document Actions