Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Darrers dies de repartiment de cubells de la nova recollida selectiva porta a porta a Olèrdola

Aquest dilluns a Can Trabal; i dimarts i dimecres a Sant Miquel

dilluns 27 juny 2022

 

La campanya informativa i de distribució de materials, prèvia a la implementació del nou sistema de recollida porta a porta a Olèrdola, afronta els seus darrers dies. El nou sistema començarà a aplicar-se el dimarts de la setmana que ve, 5 de juliol, i aquesta setmana s’han programat els tres darrers moments de distribució del material i nous cubells.

Aquest dilluns 27 de juny es preveu fer la segona jornada de repartiment a Can Trabal, en horari de 15 a 20h. I al Local Rossend Montané de Sant Miquel la distribució es preveu fer el dimarts 28 de juny, de 9 a 14h; i el 29 de juny, de 15 a 20h.

Tres cubells per a cada llar

A cada llar es lliuraran tres cubells amb xip on dipositar i treure els residus a la via pública. Per a les fraccions d’orgànica i el rebuig es facilitarà un cubell amb xip de 25 litres, mentre que per a dipositar el paper i cartró i els envasos, es lliurarà un cubell multifracció amb xip de 40 litres. També es facilitarà un cubell d'orgànica reixat per a la cuina i un magnètic de nevera amb informació gràfica dels calendaris i horaris de la recollida de residus.

Document Actions