Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Olèrdola estarà de Trobada durant el primer cap de setmana de juny

Per evitar coincidir amb les eleccions municipals, la 41a edició de la Trobada d’Olèrdola es farà els dies 2,3 i 4 de juny, una setmana després del que pertocaria

dimecres 26 abril 2023

 Tal i com ja va anunciar en el darrer ple de l’Ajuntament d’Olèrdola la regidora de cultura, Anna Boada, la Trobada d’Olèrdola d’aquest 2023 es farà durant el primer cap de setmana del mes de juny, els dies 2, 3 i 4 de juny. Dins del calendari festiu d'Olèrdola, la Trobada  s'ubica el cap de setmana previ al dilluns de la Segona Pasqua. Però aquest any s’ha decidit fer la Trobada una setmana després del que marcaria el calendari tradicional per evitar així coincidir amb les eleccions municipals, que s’han de celebrar el diumenge 28 de maig. Anna Boada explicava que es va considerar convenient que la Trobada no es fes el mateix cap de setmana de les eleccions municipals.(àudio)

Els preparatius de la Trobada ja fa setmanes que estan en marxa. Es mantindrà el format i no hi faltaran activitats que donen identitat a la festa del municipi, com l’acte de lliurament del premi Rossend Montané, la presència de les entitats o bé la paella popular. Això sí, es preveu introduir algun canvi d’horari.(àudio)

La Trobada tindrà lloc just el cap de setmana següent de les eleccions. Això farà que el consistori estigui en funcions, abans de la constitució del nou ajuntament sorgit dels comicis del 28 de maig. Per Anna Boada serà una trobada especial i “de comiat”, tenint en compte que no repetirà com a regidora de l’Ajuntament. (àudio)

Després de l’èxit de l’any passat, Anna Boada també avançava que en aquesta 41a Trobada es comptaria amb l’actuació musical d’una banda de tribut.

 

Document Actions