Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

David Bueno, reconegut especialista en neuroeducació, oferirà aquest dijous a Moja una xerrada gràcies a l'escola Circell

A les 17.15h, al Local Nou. Com afavorir l’aprenentatge de la lectura serà un dels continguts de la sessió

dimecres 13 març 2024

 

Què és la neuroeducació i com aplicar-la a les aules i a casa? Per respondre aquestes preguntes dijous a la tarda l'escola Circell de Moja, juntament amb l'AMPA, ha organitzat una xerrada amb David Bueno, doctor en biologia i genetista especialitzat en neuroeducació.

La neuroeducació és un concepte que pot semblar complicat d’entendre, tot i això, un dels principals trets característics de Bueno és la seva capacitat d’apropar el coneixement científic a grans públics de manera molt amena.  Escoltem com explica David Bueno en què es basa la neuroeducació. (àudio)

Bueno ha avançat en una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola alguns dels aspectes que es tractaran a la xerrada. Un dels punts principals serà un tema que, com comenta, preocupa a pares i docents i és l’aprenentatge de la lectura. (àudio)

Destaca també com és d’important conèixer i saber que cada cervell madura al seu ritme i, sobretot, respectar el ritme de cada infant i que cadascú ha de fer el seu camí, sense establir una edat concreta per aconseguir-ho. (àudio)

Altres temes dels quals també se’n parlaran a la xerrada seran el paper que juguen les emocions o la importància de les estratègies pedagògiques.

La xerrada tindrà lloc el dijous 14 de març a un quart de 6 de la tarda  al Local de Moja.

Escolta l'entrevista a David Bueno, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions