Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

De dilluns a dimecres es podran fer les inscripcions al dinar de Nadal del Casal d’Avis de Moja

El dinar s’ha programat per diumenge 15 de desembre i serà la darrera activitat del Casal d’Avis abans d’acabar el 2013

dijous 28 novembre 2013

Diumenge 15 de desembre, el Casal d’Avis de Moja celebrarà el tradicional Dinar de Nadal. L’activitat servirà a tancar el programa d’actes que el casal organitza aquest 2013 i preveu reunir a prop d’una vuitantena de persones. Les inscripcions es podran fer la setmana que ve, de dilluns dia 2 a dimecres dia 4, en horari de 5 a 7 de la tarda al mateix Casal d’Avis. El menú està format per brou de Nadal amb galets i pilota; confit d’ànec amb cebetes, bolets i salsa de vi dolç; coca de pa de pessic i torrons, així com pa, vi, aigua, cava i cafè. Després del dinar hi haurà ball amb música en viu. El preu per persona és de 25 euros, com l’any passat, i se sortejarà un ànec amb prunes i pinyons.

Josep Castellví, vicepresident del Casal d’Avis de Moja, explicava que aquest any s’ha introduït en el menú el brou de Nadal, amb galets i pilota, perquè “fa més festa”.(àudio)

Aquesta any la maleta de vi i cava s’obsequiarà per família i no de manera individual. El lot serà més generós, però ha calgut prendre aquesta mesura i limitar la xifra de lots.(àudio)

Des del Casal d’Avis recorden que és molt important que les inscripcions es facin els dies indicats, perquè tampoc hi ha massa marge de temps per a preparar el dinar.(àudio)

El dinar de germanor de Nadal arriba en un bon moment pel Casal d’Avis, després de l’èxit de les seves darrers activitats. En el dinar a benefici de la Marató de TV3 recaptaven 1.600 euros i dissabte passat van assolir 80 inscripcions en l’excursió de prenadal que feien al Matarranya.

Escolta l'entrevista a Josep Castellví, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions