Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Del 16 al 18 de juliol hi haurà la capta de la Festa Major de Moja

La Comissió de Festes ja ha tancat el programa d’actes, incloent propostes variades del 20 al 27 de juliol
Lucas Ramírez, Jaume Pellisa i Javi Ros, de la Comissió de Festes de Moja
Lucas Ramírez, Jaume Pellisa i Javi Ros, de la Comissió de Festes de Moja

dimecres 09 juliol 2014

La Comissió de Festes de Moja ja ha tancat el programa d’actes de la Festa Major. Les activitats s’han previst del 20 al 27 de juliol i inclouen propostes ben variades, marcades per la voluntat de fer participar a tothom. Per a fer una festa com aquesta són necessaris recursos econòmics. I per obtenir-los, la Comissió de Festes compta amb col·laboracions d’establiments i el suport econòmic, tècnic  i logístic de l’Ajuntament d’Olèrdola. Però també és necessari la implicació del poble. Per això organitzen una capta per a recollir aquestes aportacions. Es farà la setmana que ve, des del dimecres 16 al divendres 18 de juliol. Al preu de 20 euros, s’oferirà el programa d’actes, una ampolla de cava i dues copes serigrafiades. Un dels integrants de la Comissió de Festes, Lucas Ramírez, explicava que esperen que les vendes de programes siguin similars a les dels darrers anys. L’estimació està en poder arribar als 270 programes venuts, una dada prou estimable si tenim en compte que a Moja hi ha menys de 500 llars.(àudio)

El preu ha passat de 15 a 20 euros. La comissió considera que és un import assumible per les famílies de Moja, tenint en compte que han baixat les aportacions de les empreses, tal i com exposa Javi Ros.(àudio)

Un dels condicionants d’aquesta Festa Major per la Comissió de Festes pot ser el servei de bar al Local Nou. Aquest dimarts desconeixien si estaria operatiu per la festa i per això treballen amb la previsió d’assumir el servei de bar en alguns dels actes de la Festa Major, tal i com explicava Jaume Pellisa. (àudio)

La capta de la Festa Major de Moja començarà els tres dies des de la plaça de l’Església, a dos quarts de 8 del vespre. Aquesta mateixa setmana, es repartirà per totes les cases del poble un escrit explicatiu anunciant la proximitat de la Festa Major, fent una crida al poble a col.laborar per tal de continuar oferint actes variats. Un dels incentius que té la compra del programa és el de poder obtenir tiquets que permeten l’entrada gratuïta en actes de pagaments inclosos en la Festa Major.

Escolta l'entrevista a la Comissió de Festes de Moja, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí(1) i aquí (2)

 

Document Actions