Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Del 23 de juny a l’1 d’agost, el Judo Olèrdola organitza a l’escola Circell un Campus d’estiu

Oferiran activitats poliesportives i preveuen reunir a una cinquantena d’inscrits
El campus serà lúdic i poliesportiu
El campus serà lúdic i poliesportiu

dijous 12 juny 2014


Entre les activitats de lleure que es poden fer a Olèrdola aquest estiu adreçades als infants i joves cal anotar la que proposa el Judo Olèrdola. L’entitat organitza un any més un Campus d’estiu, des del 23 de juny a l’1 d’agost, amb seu a l’escola Circell de Moja. Tal i com indica Juanjo Ferrer, coordinador del Campus del Judo Olèrdola, un dels trets diferencials de l’activitat d’estiu que organitzen és que hi ha la possibilitat d’inscriure als infants en horari de 8 del matí a dos quarts de 6 de la tarda.(àudio)

El Campus inclourà tres dies a la setmana de sessions de judo, plantejades com una iniciació a aquest esport. Juanjo Ferrer explica que no caldrà kimono i subratlla que els preus són molt avantatjosos en cas de ser soci del club. I és que es poden fer les 6 setmanes del campus per un preu de 175 euros, en el cas de ser soci, o bé de 195 en el cas dels nos socis. Una setmana valdrà 50 euros pels socis i 65 pels no socis.(àudio)

Amb activitats com aquest campus, el Judo Olèrdola pretén que els infants coneguin aquest esport. L’objectiu és el de poder arribar a superar la cinquantena d’inscrits.(àudio)

Els nens poden anar a dinar a casa de les 13 a les 15hores. El Campus continuarà actiu durant aquesta franja horària i hi haurà monitors pel servei de menjador, però el menjar s’haurà de portar de casa.

Les inscripcions es poden fer fins el 18 de juny. Per més informació es pot trucar al telèfon 663 931 47 o bé enviar un e-mail a l’adreça judo_olerdola@hotmail.com

Escolta l'entrevista a Juanjo Ferrer, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions